Medovina z Včelí farmy
Farma byla založena v roce 2010. V současné době obhospodařujeme 310 kmenových včelstev na několika stanovištích v lesích v blízkosti pastvin.
Medovina je tradiční alkoholický nápoj vyráběný z včelího medu, který byl oblíbený již u dávných národů především díky své vytříbené chuti.
Medovina vzniká kvašením medového roztoku. Protože se připravuje za studena, zachová si všechny vitaminy a minerály z medu.
Medovinu si nejlépe vychutnáte správně vychlazenou na přibližně 9 – 11 °C. V zimě je možné medovinu ohřát. Maximálně však na 45 °C, aby neztratila důležité vitamíny.
Přírodní medovina je výráběna pouze z medu, bez přidání dalších příchutí. O to víc vynikne chuť a vůně kvalitního medu. Med pochází výhradně z podkrkonoškých luk, hájů a lesů....
Nadpozemské spojení přírodní medoviny z Včelí farmy Pod Zvičinou s tou nejlepší kávou Klečkov od pražírny U MiMa. Přírodní medovina je výráběna pouze z medu, bez přidání...